Bunny Bed Compleet M Grey

100,00

Een stevig en comfortabele Bunny Bed. Ontwikkeld en met de hand gemaakt in ons ChewsAtelier. Hierbij wordt zoals altijd voornamelijk gekeken naar de behoeften van konijnen.

 

Zo vinden konijnen het fijn om ergens tegenaan te kunnen liggen, vandaar het opstaande hoofdbord en de halfhoge rand aan de voorkant. En natuurlijk is er gekeken dat de Bunny lit Pillow er perfect in past, met extra verstevigde zijkanten en onderkant. Zodat het ook te gebruiken is zonder Pillow.

 

Bien entendu, le ChewsAtelier tient également compte de l'aspect naturel et de l'esthétique de votre intérieur. Grâce aux deux courbes de la tête de lit, le lit Bunny s'harmonise parfaitement avec tous les autres meubles de cette ligne fabriquée à la main par le ChewsAtelier.

 

Heerlijk en comfortabel relax-kussen! Dit bunny-kussen is enorm comfortabel voor jouw konijn en bovendien hygiënisch en gebruiksvriendelijk. Ideaal voor jouw konijn om heerlijk op uit te rusten.

De kern van het kussen is gemaakt van kunstleer en de fluwelen overtrek kun je eenvoudig verwijderen en wassen. Zo blijft het bunnybed schoon en fris!

 

Deze pillow wordt gefabriceerd door het Zweedse BIA AB. Dit merk heeft zichzelf door de jaren bewezen, in honden en katten kussens. En wordt inmiddels ook wel gezien als het meest comfortabele, hygiënische en gebruiksvriendelijke kussen. Jouw konijn rust volledig uit en staat als herboren op, klaar voor actie!

Pour en savoir plus, cliquez ici >>

 

2 maten;

  • 35×35
  • 45×45

 

fr_BEFR