Product retourneren?

 

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder bekendmaking van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 30 dagen om je product te retourneren.
Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terugbetaald. Enkel de kosten van terugzenden van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €7,00 per pakket. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Jouw Konijn geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@jouwkonijn.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product in goede staat ontvangen is. Hierbij vind je het modelformulier (link maken) voor herroeping.

Items die voor jou persoonlijk zijn gemaakt, op maat of met jouw instemming veranderd, kan je niet retourneren. Dit geldt ook voor voedseldieren, diepvries, planten en bouwpakketten die in elkaar zijn gezet voor en/of door uzelf.

Een product mag uit de verpakking gehaald worden, maar de labels en etiketten moeten onbeschadigd blijven om te kunnen terugzenden. Bij schade en / of gebruikssporen, wordt er een korting op het aankoopbedrag toegepast

 

Retour adres

Je kan jouw bestelling terugzenden naar onderstaand adres:

Concordiastraat 27
4811 NA
Breda

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@jouwkonijn.be

Je betaalt zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.
Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

De waardering van jouwkonijn.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.
fr_BEFR